Smart kid belt
Jak zachować balans między pracą a życiem osobistym? Jak dbać o zdrowie, żeby być produktywnym i kreatywnym? Zapraszamy do dyskusji.
- anitoska
Smart kid belt
Czy pasy https://smartkidbelt.com/pl/ to dobre rozwiązanie, jak sądzicie? Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem, bo dzieci już duże i zwyczajnie nie chcą jeździć w fotelikach. A pewnie niedługo i tak trzeba będzie z nich zrezygnować. Trochę czytała na ten temat i pasy wydają się dobrą alternatywą, jak uważacie? Chętnie poznam opinie na ten temat.
- revelka
Re: Smart kid belt
sporo o nich czytalam zanim kupilam chce zeby moje dzieciaki byly w pelni bezpieczne, a te pasy maja wszystkie potrzebne testy,a konkurencja robi im niestety pod gorke, producentom fotelikow spada sprzedaz
- olimpka
no zdecydowanie widac, ze jest to nagonka konkurencji, bo co producent obali jakis argument to wytaczaja nowy, juz sie to nudne robirevelka pisze: ↑22 lip 2019, 22:10 sporo o nich czytalam zanim kupilam chce zeby moje dzieciaki byly w pelni bezpieczne, a te pasy maja wszystkie potrzebne testy,a konkurencja robi im niestety pod gorke, producentom fotelikow spada sprzedaz
- fiona45
Ja mogę też powiedzieć dobre słowa o tych pasach. Jak na moje oko sprawdzają się zawsze w podróży. Widziałam ostatnio , że wiele osób je stosuje. Nie ukrywam, że podróż z nimi jest o wiele lżejsza dla dziecka.
- Latifa77
nagonka jak nagonka, ale manipulowanie w filmach jak np robią to co niektórzy to jest szczyt :/ W ten sposób działać na szkodę :/ A co pasów Smart Kid Belt, to wyraźnie jest napisane, ze są one przeznaczone dla dzieci od 5 roku życia do 12 lat. Ja u swoich dzieci zaczęłam używać jak skończyły 7 lat.
- Oktawia12
Wiem, że że rodzice wierzą w bezpieczeństwo fotelików. I bardzo dobrze! Wiele z nich to wysokiej klasy urządzenia, aczkolwiek pasy smrt kid belt są również bardzo bezpieczne. Uważam, że cena jest odpowiednia na każdą kieszeń, a największym plusem jest to, że jest on wygodniejszy od fotelika i dziecko szuje się komfortowo.
- króliczek
My rowniez sobie je chwalimy Swego czasu zastanawialam sie czy aby napewno sa bezpieczne ale teraz wiem ze są, zobaczcie nawet ostatnie testy https://jestempotrzebny.pl/bezpiecznie-w-aucie/ porownano skb do fotelikow wyniki na samym dole w tabelkach
- Sysia
Ja sobie dobrze wspominam zakup pasów smart kid belt. U nas spisuję się na medal, dobrze zrobiliśmy wymieniając podkładkę na ten pas. Nie ugniata brzuszka, a co najważniejsze jest dość wygodny i bezpieczny
- aquamanka
Te pasy są swietne ! Nie myslalam ze bede mowic kiedys cos takiego bo zawsze ufalam tylko fotelikom.. widze jednak ze sa inne mozliwosci i korzystam z nich. Dziecko jest bezpieczne i ma wygodnie a ja nie martwie sie jak przewiezc dziecko np taksowka bez fotelika
- wiola438
To prawda. Pasy Smart Kid Belt to bardzo wygodne rozwiązanie zarówno dla rodziców jak i dla dziecka. Przede wszystkim są lekkie i nie zajmują aż tyle miejsca co fotelik. Gwarantują dziecku bezpieczeństwo podczas jazdy więc to chyba jest najważniejsze.
Post autor: Kawiś »
Jak dla mnie to warto je mieć. Pasy racjonalne, tanie i wygodne w podróży dla starszych dzieci. Jednak wiele w sieci znajdziesz ostatnio negatywów, raczej pisanych przez konkurencję https://smartkidbelt.com/pl/blog/news/k ... inie-ece44 . Tutaj trzeba dobrze poczytać , wyjaśnienia.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Praca
- ↳ Kariera
- ↳ Firma
- ↳ Szkolenia
- ↳ Marketing
- ↳ Finanse
- ↳ Technologie
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakłady pracy
- ↳ Własna działalność