Leczenie alkoholizmu
Jak zachować balans między pracą a życiem osobistym? Jak dbać o zdrowie, żeby być produktywnym i kreatywnym? Zapraszamy do dyskusji.
- CJones66
Re: Leczenie alkoholizmu
Dzień dobry, nigdy nie miałam do czynienia z osobą, która potrzebowała leczenia z alkoholizmu, ale wydaje mi się, że jeśli ktoś chce i ma wsparcie w rodzinie czy w znajomych - to tak, da radę pokonać swoje problemy. Ale warunek jeden - najważniejszy - osoba chora, osoba z problemem alkoholowym MUSI sama chcieć poddać się leczeniu.
Marta,
odzysk danych z kart pamięci
Marta,
odzysk danych z kart pamięci
- pirecka
W Wiśle jest rewelacyjny osrodek leczenia uzależnień Tratwa, wiem bo pomogli tu akurat mojemu bratu wyjść z nałogu. Skuteczna terapia, pomogli już wielu osobom dlatego Ryśka przywieźliśmy https://tratwa.pl/
- Julka
Cześć znacie Ośrodek Terapii Wiosenna ? Ojciec mojego narzeczonego ma problemy z alkoholem. Zaprzyjaźniona lekarka poleciła nam właśnie ten ośrodek i chciałabym się nieco więcej o nim dowiedzieć. Ma świetne opinie, umiejscowiony jest w spokojnej okolicy i z opisu wygląda to bardzo obiecująco ale chciałabym zasięgnąć jeszcze opinii innych.
- Katerina25
Post autor: Katerina25 »
Witam, zalezy mi na tym,aby znalezc odpowiedni osrodek leczacy z alkoholizmu.Co sądzicie o tym https://uzaleznienia-terapia.pl/blog/ja ... em-w-domu/ ? Proszę o wasze opinie,pozdrawiam.
grzejnik olejowy jaki olej
grzejnik olejowy jaki olej
- kapek
Hejka. Oczywiście, że bardzo ważne jest to aby dana osoba uzależniona przede wszystkim zgodziła się na pobyt w takim ośrodku leczenia terapii. Bo jednak bez jej zgody nie możemy umieścić go w takim ośrodku. Dlatego też jeśli uda nam się przekonać to wtedy warto rozejrzeć się za jakimś dobrym ośrodkiem. Znalazłam super Ranking ośrodków terapii gdzie w jednym miejscu można znaleźć wszelkie ośrodki i terapeutów w całej Polsce
Przejdź do
- Forum
- ↳ Praca
- ↳ Kariera
- ↳ Firma
- ↳ Szkolenia
- ↳ Marketing
- ↳ Finanse
- ↳ Technologie
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakłady pracy
- ↳ Własna działalność