Gdzie zrobić tatuaż?

Jak zachować balans między pracą a życiem osobistym? Jak dbać o zdrowie, żeby być produktywnym i kreatywnym? Zapraszamy do dyskusji.
anabel90

Gdzie zrobić tatuaż?

Post autor: anabel90 »

Gdzie robiliście swoje tatuaże? Szukam właśnie dobrego studio dla siebie. Mam kilka pomysłów na tatuaże i chciałabym zrealizować je jeszcze w tym roku, ale nie znam nikogo godnego zaufania. Będę wam wdzięczna za pomoc :)
klara

Re: Gdzie zrobić tatuaż?

Post autor: klara »

Ja jeszcze nie robiłam tatuażu ale jak już się zdecyduję to chciałabym umówić się do Jahlove a konkretnie do Michała. Na piercing pojdę do Ani, wiem że ona się tam tym zajmuje i doskonale zna się na swojej robocie :)
mirka89

Post autor: mirka89 »

Od siebie mogę ci polecić Jahlove - https://www.facebook.com/studio.tatuazu ... o/?fref=ts Mają świetnych tatuażystów, którzy mają mega talent i znają się na swojej robocie jak mało kto :) Ja póki co mam trzy tatuaże ale wierz mi, że na nich się nie skończy :)
inulka90

Post autor: inulka90 »

Mi się mega podobają prace Wojtka i Michała z Jahlove i chyba tam się umówię na dziarkę. Długo szukałam dobrego studio i Jahlove moim zdaniem jest mega miejscówką. Ich tatuażyści doskonale wiedzą co robią.
Roleksa

Post autor: Roleksa »

Myślę o zrobieniu tatuażu i chciałbym zasięgnąć Waszych opinii na temat studia Jah Love Tattoo do tej pory słyszałem tylko dobre opinie. Mam pomysł na tatuaż, który ma dla mnie szczególne znaczenie, więc chcę aby został wykonany z dużą starannością. Czy ktoś z was korzystał z ich usług? Jak oceniacie ich podejście do klientów i jakość wykonania?
ODPOWIEDZ