Gdzie można dowiedzieć się czegoś więcej na temat endometrium?
Tutaj https://www.gyncentrum.pl/blog/pl/endometrium znalazłam stronkę, gdzie co nieco o tym piszą.
Może to jest jakaś opcja?
Chętnie rzucę okiem na namiary od was.
Endometrium - gdzie można dowiedzieć się czegoś więcej?
Jak zachować balans między pracą a życiem osobistym? Jak dbać o zdrowie, żeby być produktywnym i kreatywnym? Zapraszamy do dyskusji.
- pinky
Re: Endometrium - gdzie można dowiedzieć się czegoś więcej?
u mnie lekarz wykryl torbiele endometrialne... bardzo sie wystraszylam , od kolezanki dostalam namiar na dobrego specjaliste od endometriozy, przyjmuje w szpitalu Medicover, porobili mi badania i jestem aktualnie w trakcie leczenia
Post autor: Gość »
Endometrioza to trochę taka podstępna choroba, dość trudna do zdiagnozowania. A to podstawa jeśli chodzi o dalsze postępowanie i leczenie. Wiem, że pomocna może być antykoncepcja. Moja siostrze ginekolog przepisał belarę, tabletki dwuskładnikowe. Tyle, że inaczej się je bierze niż gdyby tylko o zabezpieczenie chodziło.
- asxx
A czy taka choroba może objawiać się bólem podbrzusza? Bo wiem, że to bardzo popularny problem świadczący o problemach ginekologicznych. Jeśli tylko jesteście zainteresowani, to powinniście o bólu podbrzusza przeczytasz na https://lekarzebezkolejki.pl/. Można tam znaleźć mnóstwo informacji dotyczących pora zdrowotnych, które z pewnością Was zainteresują.
- lilia88
Jak macie takie problemy to najlepiej się udać do odpowiedniego lekarza, ja na przykład poszłam do dr Judyckiej do Szpitala Mazovia, ona dobrała mi globulki dopochwowe i masci, które wyleczyły mnie totalnie z grzybicy pochwy, ulga niesamowita.
- monia
Bardzo słusznie a jak jeszcze czegoś więcej chcesz się dowiedzieć to zajrzyj na tą stronę https://antykoncepcjanamiare.pl/kobiece ... jczesciej/ , ja tu trochę ciekawych informacji znalazłam na temat endometriozy i innych chorób kobiecych
Post autor: ginny »
Moje tabletki dobrała dr Barbara Blicharczyk. Zero skutków ubocznych, czuję się po nich świetnie. To pierwsza lekarka, która w ogóle mnie dokładnie przebadała przed dopasowaniem antykoncepcji. Jest bardzo uważna i wszystko dokładnie sprawdza. Czuję się naprawdę zaopiekowana, więc szczerze polecam
Przejdź do
- Forum
- ↳ Praca
- ↳ Kariera
- ↳ Firma
- ↳ Szkolenia
- ↳ Marketing
- ↳ Finanse
- ↳ Technologie
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakłady pracy
- ↳ Własna działalność