Własna pizzeria
I co dalej? Pierwsze kroki młodego przedsiębiorcy.
- Kordel
- Posty: 37
- Rejestracja: 21 mar 2019, 14:39
Re: Własna pizzeria
Prowadziłem pizzerie w małej miejscowości bez lokalu tylko na dowóz. Za lokal nie płaciłem. Otwarte miałem od wtorku do soboty od 13 do 22. Sam robiłem pizzę ale musiałem mieć minimum 2 osoby do pomocy. Jedna na kuchni do obsługi zamówień i dostawca . W pt i sobotę 2 dostawców to musowo.
https://latorosle.pl/wyposazenie-profes ... onomiczne/
Poczytaj sobie na tej stronie jakie wyposażenie musisz kupić do lokalu zanim zaczniesz w tym działać.
https://latorosle.pl/wyposazenie-profes ... onomiczne/
Poczytaj sobie na tej stronie jakie wyposażenie musisz kupić do lokalu zanim zaczniesz w tym działać.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Praca
- ↳ Kariera
- ↳ Firma
- ↳ Szkolenia
- ↳ Marketing
- ↳ Finanse
- ↳ Technologie
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakłady pracy
- ↳ Własna działalność
- ↳ Polskie prawo i księgowość
- ↳ Oferty pracy zdalnej
- ↳ Zarabianie w internecie
- ↳ Praca za granicą
- ↳ Gowork.pl, czyli największy spam w sieci
- ↳ Finansowanie
- ↳ Start-upy
- ↳ Zakładam firmę
- ↳ Biznesplan
- ↳ Pozycjonowanie
- ↳ Google Ads
- ↳ Reklama banerowa
- ↳ ZUS
- ↳ Szukam wspólnika
- ↳ Porady
- ↳ Polecane strony
- ↳ Misz masz
- ↳ Opinie o firmach
- ↳ Ogłoszenia PRACA