System płatności ratalnej do sklepu online?
Innowacje, sprzęt, technologia.
System płatności ratalnej do sklepu online?
Post autor: Kreś »
Hej, szukam trochę więcej podpowiedzi na temat systemu płatności ratalnych dla sklepów internetowych. Jeśli włącze np. wtyczke iRaty to są jakieś koszty dla mnie, jak to wygląda też od strony klienta i czy przede wszystkim jest to dla nich opłacalne. Będę wdzięczny za informacje z Waszej strony
Re: System płatności ratalnej do sklepu online?
Post autor: Jarząb »
Wydaje mi się, że jak najbardziej jest to dobre i dość popularne rozwiązanie w dzisiejszych czasach. Mi również podoba się to co miałem okazję przeczytać na stronie https://www.freediving.com.pl/dlaczego- ... m-sklepie/ gdyż faktycznie sam system płatności ratalnej w sklepie jest bardzo fajnym rozwiązaniem.
Post autor: miśka121 »
Chyba jednak https://bluemedia.pl/oferta/platnosci-online ma bardziej intuicyjny system , najłatwiejszy dla poczatkujących i do tego masz tam zapewnione stałe wsparcie merytoryczne i techniczne a to ważne jak zaczynasz. Bluemedia stawia na jakość i stąd tak wiele ułatwień ale i procedur bezpieczeństwa w obsłudze płatności online
Post autor: iRaty - płatności »
Wtyczka iRaty jest bezpłatna, natomiast Wasz sklep nie ponosi żadnych kosztów. W celu uruchomienia wtyczki iRaty w sklepie online można zarejestrować swój sklep tutaj https://www.platformafinansowa.pl/wspolpraca i następnie prześlemy instrukcje, bądź pomożemy w jego wdrożeniu za darmo. Pozdrawiamy serdecznie!
Post autor: PrzemekLiń »
W mojej opinii system iRaty to dobry kierunek rozwoju biznesu, bo jednak jak się okazuje coraz więcej osób preferuje tego typu zakupy już nawet przy tańszych produktach za kilkaset złotych. Dlatego trzeba wychodzić naprzeciw oczekiwaniom klientów i zwiększać swoje zyski tym bardziej że na takiej opcji nie tracimy
Post autor: Kreś »
Dzięki wielkie za informacje! Na pewno sprawdzę, mam nadzieję że będzie to odpowiednie rozwiązanie dla nas.PrzemekLiń pisze: ↑29 wrz 2021, 9:04 W mojej opinii system iRaty to dobry kierunek rozwoju biznesu, bo jednak jak się okazuje coraz więcej osób preferuje tego typu zakupy już nawet przy tańszych produktach za kilkaset złotych. Dlatego trzeba wychodzić naprzeciw oczekiwaniom klientów i zwiększać swoje zyski tym bardziej że na takiej opcji nie tracimy
Post autor: Baneś »
Dlatego warto szukać przede wszystkim skutecznych rozwiązań biznesowych dla swojego sklepu online. Według mnie warto rozejrzeć się za skutecznymi propozycjami systemów które będą darmowe, skuteczne i jednocześnie bez błędów technicznych aby klienci mogli z takich opcji skutecznie korzystać. U nas właśnie wybór padł na iRaty i jesteśmy bardzo zadowoleni.
Post autor: pinko »
Weryfikacja z użyciem bakowości jest jednym z bezpiecznych sposobów potwierdzania tożsamości i autentyczności transakcji online. Polega na zalogowaniu się do swojego konta bankowego za pośrednictwem odpowiedniej platformy lub aplikacji, co umożliwia potwierdzenie danych osobowych oraz wykonanie operacji w sposób szybki i bezpieczny. Jest to również sposób na zwiększenie zaufania użytkowników do serwisów, które oferują taką metodę weryfikacji.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Praca
- ↳ Kariera
- ↳ Firma
- ↳ Szkolenia
- ↳ Marketing
- ↳ Finanse
- ↳ Technologie
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakłady pracy
- ↳ Własna działalność