Meble
- Xenia
Re: Meble
- martita
- herberta15
Post autor: herberta15 »
- Mikosz
- fiona76
- Pracuś
- foxi
- Kachna
- Hans Landa
Post autor: Hans Landa »
- wojtello
Post autor: uśt »
Post autor: krzyśja »
-
- mamapiotra
Post autor: mamapiotra »
- orton50
Post autor: dżess »
- Katerina25
Post autor: Katerina25 »
Post autor: Uleńka »
- negete4
- Altika
Post autor: wóbitmis »
Post autor: Łopatek »
Post autor: robciaś »
Post autor: antyczekó21 »
Post autor: jOpEnTeNoWiCź »
Post autor: iłka1 »
Post autor: Grześ »
Post autor: Bożenka »
Post autor: oluś89 »
Post autor: Aguśka_08 »
Post autor: Żanetka »
Post autor: tatoś »
Post autor: Michaś24 »
Post autor: Janigóra63 »
Post autor: kaszką »
- Katerina25
- orton50
Post autor: PalGumćke »
https://alko-tester.pl/ile-moge-wypic/
- Katerina25
- Falcon
Post autor: franuś »
Post autor: michalina80 »
Ja poszukuje mebli w stylu boho. Zalezy mi,by dobrac meble kobiece, poniewaz mieszkam sama. Czy uwazacie, ze dobrym pomyslem jest zamawianie mebli przez Internet? https://www.ordesign.pl/c/lozka,15 Co o tym sądzicie? Sypialnia jest bardzo waznym miejscem w domu, jak wygladaja wasze?franuś pisze: ↑23 paź 2021, 14:43 Moim zdaniem, bardzo ładne meble można dostać w sieci. Ostatnio na stronie tego sklepu : https://unodesign.pl/pol_m_Meble_Stolik ... e-188.html udało mi się znaleźć bardzo ciekawe propozycje w zakresie stolików kawowych w bardzo atrakcyjnej cenie. Jeżeli interesuje was taki asortyment, to koniecznie sobie tam zajrzyjcie
Post autor: wewuś456 »
To jakie meble najlepiej wybierać?michalina80 pisze: ↑08 lis 2021, 23:31Ja poszukuje mebli w stylu boho. Zalezy mi,by dobrac meble kobiece, poniewaz mieszkam sama. Czy uwazacie, ze dobrym pomyslem jest zamawianie mebli przez Internet? _____________ Co o tym sądzicie? Sypialnia jest bardzo waznym miejscem w domu, jak wygladaja wasze?franuś pisze: ↑23 paź 2021, 14:43 Moim zdaniem, bardzo ładne meble można dostać w sieci. Ostatnio na stronie tego sklepu : _________________ udało mi się znaleźć bardzo ciekawe propozycje w zakresie stolików kawowych w bardzo atrakcyjnej cenie. Jeżeli interesuje was taki asortyment, to koniecznie sobie tam zajrzyjcie
Post autor: Miś »
Myślę, że w ofercie https://lozka.net.pl znajdziesz kilka ciekawych propozycji.tatoś pisze: ↑26 mar 2021, 10:44 U nas właśnie w obecnym czasie jest czas na urządzanie mieszkania. Myślałam o o mebelkach z https://www.pinio.com.pl/kolekcja/marsylia-mdf/ , bardzo ciekawe i ładnie się prezentują. Chce by dziecko miało ładnie i wygodnie w pokoju, a przy tym praktyczne. Lubię urządzać mieszkanie, ale fakt faktem, dziecięcy pokój jest zawsze jakiś taki fajniejszy do aranżacji, wracamy aż do swoich starych wspomnień.
Post autor: Gość »
Podczas gdy w sklepie stacjonarnym kupisz już gotowy produkt to u Nas każdy zamawiany przez Państwa mebel może mieć dowolny kolor i wymiar, a dzięki temu będzie spełniał Państwa wymogi w 100%. Dlatego też przedstawione poniżej wymiary i kolory są przykładowe. W związku z tym, że niektóre meble wykonane są z drewna nowego, a inne ze starego drewna z tzw. odzysku to daje nam różny końcowy efekt wykonanych mebli. Drewno stare pochodzi z rozbiórek często nawet przeszło stu letnich budynków. Ma ono swój piękny specyficzny wygląd, co widać na poniższych zdjęciach. Jeśli nie mamy na stanie starego drewna, a komuś zależy na takim wyglądzie drewna wykonujemy drewno postarzane.
Ponieważ drewniane belki przy stolikach są z różnego rodzaju drewna należy zaznaczyć na jakim drewnie Wam zależy. W związku z tym, że niektóre drewno jest tzw. "stare", a inne nowe dlatego ten temat też poruszamy w składaniu zamówienia. Posiadamy drewno ze świerku, modrzewia, sosny i jodły, jesionu i dębu. W zawiązku z tym to z jakiego drewna robimy Wasze zamówienie jest do indywidualnego ustalenia. W większości projektów jeśli nie jest podane inaczej to przy stolikach z belek jest drewno jest sosnowe.
- Forum
- ↳ Praca
- ↳ Kariera
- ↳ Firma
- ↳ Szkolenia
- ↳ Marketing
- ↳ Finanse
- ↳ Technologie
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakłady pracy
- ↳ Własna działalność
- ↳ Polskie prawo i księgowość