Badania wstępne do pracy
Tematy związane z pracą, zatrudnieniem, szukaniem ofert.
Badania wstępne do pracy
Post autor: Grabinka »
Witajcie wszyscy niebawem będę zmieniać prace i tradycyjnie, będzie trzeba wykonać badania wstepne u lekarza medycyny pracy. Podejrzewam, ze skierowanie na nie dostane w tzw ostatniej chwili dlatego już teraz szukam miejsca, gdzie będę mogła je wykonać sprawnie, bez zbędnego oczekiwania. Chodzi mi konkretnie o Warszawę. Podzielicie się namiarami na takie przychodnie ?
Re: Badania wstępne do pracy
Post autor: yśka »
a jesteś pewna, ze w tym skierowaniu nie będzie wskazanego konkretnego miejsca, gdzie masz takie badania zrobić ? wiele firm ma już podpisane umowy z konkretnymi placówkami jeśli będziesz mieć wybór to zerknij na Medivitę ( Mokotów).
Post autor: Adamm »
Medivita to rzeczywiście dobry kierunek. Nie dość, ze terminy wizyt są tu szybkie ( nawet z dnia na dzień, więc jesli czas Cię goni to idealne rozwiązanie), to jeszcze jesli nie ma konieczności wykonania jakiś dodatkowych badań, np z krwi, to spokojnie można umawiać się na konsultację online super, ze takie e-konsultacje są tu możliwe także u specjalisty.
Post autor: Grabinka »
no właśnie dowiadywałam się i ja sama muszę sobie znaleźć takie miejsce na badania, nie mam odgórnie wskazanego nic konkretnego. Także dzięki wielkie za namiar na Medivitę, wygląda na to, ze się przyda ale serio można się tam umawiać na takie konsultacje online ? mieszkam na Ochocie więc kawałek na ten Mokotów bym miała. Wiadomo, ze jakby co to nie problem ale jak można online to warto skorzystać
igus w16-a
igus w16-a
Post autor: Adamm »
Tak, takie konsultacje on-line są w Medivicie jak najbardziej możliwe wtedy skierowanie na badania wysyłasz e-mailem do recepcji i umawiany jest termin. Taka opcja jest dla pacjentów, którzy nie musza wykonywać żadnych dodatkowych badań, na przykład z krwi. Bo w takich wypadkach to wiadomo, ze trzeba się do placówki przejechać.
Post autor: imori »
Właśnie mam nadzieję, że tak będzie, ale jak już sobie to omówić, to podpowiem, że warto poszukiwać odpowiedniego wsparcia. I jak dla mnie to chmielna przychodnia warszawa będzie idealnym miejscem. Nie ma co kombinować, może to będzie właśnie to? Co wy na to?
Post autor: aniołeczek »
Byłam w tej Medivicie ostatnio i spoko jest moge polecić, jest sensownie zorganizowana. Panie na recepcji bardzo pomocne. Same badania zajeły mi kilka godzin.
Post autor: lentilek »
medivita jest bardzo ok - inne przychodnie kolejki, brak umawianie na godzine i olewanie przez lekarzy a tutaj kulturka, dlatego polecam! Dodatkowo sporo mają specjalistów w jednym miejscu a to ułatwia leczenie
Post autor: larysa3 »
nie byłam jeszcze ale koniecznie musze sprawdzić bo potrzebuję jakiegoś ogarniętego endokrynologa, który zinterpretuje mi poprawnie moje wyniki badań. Na pewno sprawdze ten kontakt do medivity.
Post autor: Gość »
Wybierając przychodnię, zwróć uwagę na jej lokalizację. Lepszym wyborem będzie placówka łatwo dostępna komunikacją miejską i samochodem, posiadająca dostępne parkingi. Sprawdź także, czy przychodnia oferuje elastyczne godziny przyjęć, co jest ważne, jeśli jesteś osobą pracującą.
Post autor: nicola »
Najlepiej wykonać badania w Medivita na Rejenta 15 w Warszawie Terminy są szybkie, dostęp do lekarzy bezproblemowy. Fajne podejście mają do wszystkich pacjentow. Bez stresu zrobisz tam badania do pracy
Przejdź do
- Forum
- ↳ Praca
- ↳ Kariera
- ↳ Firma
- ↳ Szkolenia
- ↳ Marketing
- ↳ Finanse
- ↳ Technologie
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakłady pracy
- ↳ Własna działalność