Urządzenie do liftingu twarzy
Jak założyć biznes? Jak dociekać swoich prac w miejscu pracy? Radzimy, dyskutujemy.
Urządzenie do liftingu twarzy
Post autor: Kaśia »
Mam gabinet kosmetologiczny i chciałam poszerzyć swoją działalność o lifting twarzy. Szukam urządzenia, które jest do profesjonalnego użytku. Dużym plusem będzie darmowe szkolenie, oraz rozszerzony pakiet startowy. Czekam na wasze propozycje oraz recenzje 

Re: Urządzenie do liftingu twarzy
Post autor: Zuźia »
Jeśli masz kupować sprzęt do liftingu twarzy, to tylko najnowocześniejszy. Jednym z najlepszych na jakim pracowałam jest Qtera RF, który możesz kupić w tym miejscu https://ifapro.pl/qtera-rf/. Jest to sprzęt kosmetyczny przeznaczony do niechirurgicznego liftingu twarzy, redukcji zmarszczek i blizn oraz do przestrzennego zagęszczania i ujędrniania skóry. Poczytaj opinie w internecie, które są bardzo pozytywne.
Post autor: Waluśia »
Potwierdzam, to co napisała, dziewczyna wyżej. Qtera jest świetnym sprzętem, godnym uwagi. Praca na nim to sama przyjemność. Niestety zmieniłam prace i już na nim nie pracuje, a szkoda. Mam nadzieje, że uda mi się obecną szefową na Qtere przekonać 

Post autor: Myśia »
Czy na stronie https://ifapro.pl/qtera-rf/, można od razu zamówić urządzenie? Wasze opinie bardzo mnie zachęcają do zakupu, tym bardziej że aktualnie szukam urządzenia do liftingu twarzy, a Qtera wydaje się przodować na rynku. Szczególnie przekonuje mnie ten pakiet szkoleń 

Post autor: Maryśia »
Dopiero zaczynam przygodę z kosmetologią, ponieważ rozpoczęłam naukę w tym kierunku. Jednak miałam okazje, widzieć efekty zabiegów na tym urządzeniu. Miałam staż w dużym gabinecie kosmetycznym i tam posiadali, właśnie Qtera. Moim zdaniem efekty były bardzo dobre, szczególnie że miałam porównanie do innego urządzenia o tym samym działaniu.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Praca
- ↳ Kariera
- ↳ Firma
- ↳ Szkolenia
- ↳ Marketing
- ↳ Finanse
- ↳ Technologie
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakłady pracy
- ↳ Własna działalność