Radca prawny Gdynia
Jak założyć biznes? Jak dociekać swoich prac w miejscu pracy? Radzimy, dyskutujemy.
- Janusz1995
Radca prawny Gdynia
Post autor: Janusz1995 »
Witam. Korzystaliście kiedykolwiek z usług Kancelarii Grabowski i Wspólnicy? Jesteście zadowoleni z pomocy, jaką wam udzielili? Pytam, ponieważ szukam naprawdę dobrego radcy prawnego, a tę kancelarię poleciło mi kilka osób.
- miron-72
Re: Radca prawny Gdynia
To bez dwóch zdań najlepsi radcy prawni. Konsultowałem się z nimi w zakresie [url=http://]prawa bankowego[/url] i wykazali się olbrzymią wiedzą w tej dziedzinie, dzięki czemu bardzo mi pomogli. Profesjonalni, uczciwi, nie owijają w bawełnę. Polecam!
- Katerina25
Post autor: Katerina25 »
Tej kancelarii nie znam, ale w Gdyni na pewno możesz znaleźć świetnych specjalistów na https://www.kancelaria-gdynia.eu/. Mi pomogli bardzo sprawnie i wszystko w profesjonalny sposób, dlatego możesz się z nimi umówić na rozmowę, żeby ocenić samemu.
- zimka
Sama również korzystałam z pomocy kancelarii adwokackiej. Tylko dzięki Łukaszowi Węgłowskiemu, który jak dla mnie jest najlepszym adwokatem w Szczecinie, uporałam się ze sprawą o podział majątku. Ciężko było, ale ostatecznie sprawę wygrałam. Zasługa pana Łukasza zdecydowanie.
Post autor: serką »
Musi być koniecznie ktoś z Gdyni? Bo ja zastanawiałabym się nad Kancelarią Sobczak Maciejewska Zając. Dobry radca prawny potrafi tak załatwić probelm/sprawę, że wy nie będziecie stratni. ja wiem, że niektórzy nie chcą mieszać w swoje problemy, kogoś obcego, jednak najczęściej to właśnie może was podratować.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Praca
- ↳ Kariera
- ↳ Firma
- ↳ Szkolenia
- ↳ Marketing
- ↳ Finanse
- ↳ Technologie
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakłady pracy
- ↳ Własna działalność