Borykam sie z przedwczesnym wytryskiem i nie wiem jak sobie z tym poradzić. Jest to dla mnie temat dość wstydliwy i postanowiłem zapytac sie na forum o pomoc, poniewaz ciezko mi o tym rozmawiac z zoną. Jak to wyleczyć ?
Zdecydowanie polecam Ci wejść na stronę https://zaskoczeni.com.pl/ , gdzie wszystkiego sie dowiesz. Na stronie znajdziesz informację odnośnie produktów Orgasm Control, które stosuje mój mąż i jesteśmy bardzo zadowolonei. Są w pełni bezpieczne i za bardzo rozsądną cenę.
A skoro już mowa o różnych problemach intymnych, to czy kiedykolwiek cierpieliście na zapalenie pochwy? Jak sobie z tym poradziliście? Czy da się w jakiś sposób załagodzić objawy domowymi sposobami? Jeśli tak, to jakimi? Z góry dzięki za podpowiedzi
ja musze przyznac sie, ze miewam problemy z suchoscia pochwy zwlaszcza gdy w zyciu pojawia sie wiecej stresu albo nie dopilnuje odpowiedniej diety, ale na szczescie znalazlam na to swietny sposob nawilzajacy zel feminum. przynosi wlasciwie natychmiastowa ulge i dodatkowo mocna wplywa na pozytywne odczucia podczas stosunku plciowego nawet partner sobie chwali
Problemy intymne? - a kogoż one nie dotyczą.Każdy lub każda z nas miała różne sytuacje z miejscami intymnymi, które zmuszały nas do udania się do lekarza. Pamiętajmy jednak ,że to nic takiego to się może przydarzyć każdej z nas. Tak więc na infekcje intymne potrzebujemy po pierwsze wiedzy i po drugie odpowiedniego leku, który będzie skuteczny w walce z tą dolegliwością.
W zasadzie z różnym natężeniem problemy intymne dosięgają każdego z nas - panów także choć chyba w mniejszym stopniu niż nas. Jeśli stany zapalne pojawiają się często z pewnością wiecie jak sobie z nimi radzić. Na przykład stany zapalne sromu - posiadane odpowiednie lekarstwa - octenisept (lek odkażający zawierający oktenidynę i fenoksyetanol.) i wiedza jak je stosować z pewnością nam pomoże.
A czy któraś z Was zastanawiała się kiedyś jaką rolę odgrywa szyjka macicy, zwłaszcza w ciąży ? I jak powinna wyglądać w tym okresie czasu ? Jeśli nie a jesteście tego ciekawe to na pewno warto zapoznać się z tym wpisem https://holsamed.pl/szyjka-macicy-w-cia ... -wygladac/. Znajdziecie tu wiele ciekawych artykułów nie tylko na temat zdrowia kobiet ale także takich związanych z prawidłowym rozwojem dzieci.
Zdarza sie, że miewamy roznego rodzaju problemy intymne. U mnie to akurat zakazenie wirusem hpc, wykryte dosc szybko dzieki profilaktycznym badaniom. Teraz stosuje zel papilocare, ktory blokuje rozprzestrzenianie sie wirusa i ladnie wspomaga gojenie sie zmian
Nie dawno miałam zabieg ginekologiczny wszystko przebiegło pomyślnie, ale problemy pojawiły sie po Nie wiem w jaki sposób ale dopadła mnie jakaś infekcja, odczuwałam bardzo niepokojący ból podczas próby zbliżenia i na dodatek cały czas miałam ogromna suchość pochw. Moja ginekolog zaleciła mi stosowanie globulek dopochwowych cicatridina które w kilka dni odbudowały moją błonę śluzową pochwy
Nie wiem czy stres przed wpadką można zaliczyć do problemów intymnych, ale chyba tak. Bynajmniej innych nie miałam. A ten udało mi się rozwiązać decydując się na stałe zabezpieczenie. Teraz u mnie sprawdza się belara, takie tabletki właśnie mi dobrał ginekolog. Seks jest bez porównania lepszy teraz, o wiele przyjemniejszy i bez stresu przede wszystkim.
Która kobieta nie miała problemów intymnych? Albo jakiejś infekcji itd. Sama borykałam się z tym nie raz. Grunt to nie wstydzić się i nie odwlekać wizyty u ginekologa. Ja w Warszawie mam zaufanie do mojej Pani Doktor - Katarzyny Matuszny, która przyjmuje w klinice Gabinety Łucka. Już nie raz bardzo mi pomogła. Teraz chodzę kontrolnie, raz na rok (też na usg czy cytologię). Profilaktyka jest kluczowa.
Mną opiekuje się dr Piotr Porębski z warszawskiej kliniki Babka Medica. Zdarzyło mi się, że przychodziłam do niego właśnie z jakąś drobną infekcją intymną. Pan Doktor zawsze coś na to zaradził. Uważam, że to bardzo dobry i delikatny ginekolog. Jak już przydarzą takie infekcje, to nie ma co zwlekać, a iść do lekarza.
Ja skorzystałam z ginekologii estetycznej po drugiej ciąży i nie ma co się wstydzić Zabieg wykonałam dla siebie aby zaakceptować swoje ciało po 2 porodzie naturalnym, Jeżeli szukacie dobrych specjalistów to polecam bardzo Bieńkowscy Clinic https://bienkowscyclinic.pl/kategorie-z ... stetyczna/
olimpka pisze: ↑07 lut 2021, 15:36
ja musze przyznac sie, ze miewam problemy z suchoscia pochwy zwlaszcza gdy w zyciu pojawia sie wiecej stresu albo nie dopilnuje odpowiedniej diety
Naprawdę może mieć też na to wpływ dieta? Kurczę, ja odżywiam się zdrowo, a też miałam ten problem. Ile ja preparatów użyłam, znim trafiłam na ten, który u mnie okazał się skuteczny, to wiem chyba tylko ja... W końcu farmaceutka poleciła mi globulki Vagisan. I to był strzał w dziesiątkę.
Jeżeli pojawiły się u was jakieś problemy intymne typu infekcje czy mocne bóle, to na pewno trzeba top skonsultować z lekarzem ginekologiem. Jeśli nie znacie nikogo dobrego, to mogę wam doradzić panią doktor Barbarę Blicharczyk. Przyjmuje w Kołobrzegu na Szpitalnej.
zimka pisze: ↑30 kwie 2021, 22:13
Nie wiem czy stres przed wpadką można zaliczyć do problemów intymnych, ale chyba tak. Bynajmniej innych nie miałam. A ten udało mi się rozwiązać decydując się na stałe zabezpieczenie. Teraz u mnie sprawdza się belara, takie tabletki właśnie mi dobrał ginekolog. Seks jest bez porównania lepszy teraz, o wiele przyjemniejszy i bez stresu przede wszystkim.
Brak stresu dużo daje, mi pomogło się otworzyć w łóżku jak dowiedziałam się ze strony Kliniki Stonava, że w Czechach jest legalne przerywanie ciąży do 12 tygodnia, teraz mniej się spinam ewentualną wpadką.
Jak się czyta to problemy intymne mają różne podłoże. U mnie to też była suchość pochwy, przez co zbliżenia były dość bolesne. Wtedy o podrażnienia czy otarcia nie trudno. Raz, że to dyskomfort i też zbliżenia są bolesne.... Trochę z tym czekałam ale w końcu poszłam do mojej ginekolożki, dr Dąbkowskiej z kliniki Babka Medica. Poradziła mi odpowiednie globułki, lubrykanty etc. Bardzo mi pomogła, dlatego Panią Doktor gorąco polecam.
To bardzo poważne kwestie, dlatego też warto byłoby zastanowić się nad tym, co faktycznie mogłoby Wam pomóc. O takich problemach jesteście w stanie przeczytać na stronie https://www.gyncentrum.pl/blog/pl/kobie ... a-leczenie Dowiedzcie się, w jaki sposób mogłybyście zacząć odpowiednie leczenie.
Według mnie na wagę złota jest dobry ginekolog. Wrocław może się poszczycić świetnym http://maciejzalewski.pl/ . Chodzę do niego ja i moje koleżanki. Zleca wszystkie badania, odpowiada na pytania, no nie można o nim złego słowa powiedzieć. Złoty człowiek. Ja mam do niego ogromne zaufanie.
Małka pisze: ↑27 cze 2021, 23:11
Naprawdę może mieć też na to wpływ dieta? Kurczę, ja odżywiam się zdrowo, a też miałam ten problem. Ile ja preparatów użyłam, znim trafiłam na ten, który u mnie okazał się skuteczny, to wiem chyba tylko ja... W końcu farmaceutka poleciła mi globulki Vagisan. I to był strzał w dziesiątkę.
Ja też stosuję Vagisan, ale zdecydowałam się kupić ten produkt w formie kremu z aplikatorem - jestem zadowolona, nie mam już żadnych problemów z otarciami.
Jeśli macie jakieś problemy intymne to pomyślcie o tym by sprawdzić na stronę gdzie można znaleźć ogłoszenia towarzyskie, anonse erotyczne czy materiały erotyczne, zdjęcia wideo. Taki portal to samka.pl Jeśli jesteście zainteresowani to zajrzyjcie. Ponoć wiele osób z niego korzysta.
Niedawno przeszłam zabieg labioplatyki i uwierz, to totalnie odmieniło moje życie Robiłam go u dr Barbary Blicharczyk. Zabieg był szybki a pani doktor dokładnie mi wytłumaczyła, na jakie efekty moge liczyć. Polecam z całego serca
Jak chcecie podkręcić atmosferę w sypialni to warto zainwestować w piękną bieliznę koronkową lub bardziej odważną. Na pewno na https://maybella.pl/ znajdziecie duży wybór, my tam zamawiamy regularnie
Problemy intymne powinny zachęcić panie do wizyty u ginekologa Moim numerem 1 jest dr Barbara Blicharczyk. Opiekowała się mną w ciąży i po ciąży. Rozgryzła mnie i dostrzegła, jak bardzo zmiany po porodzie wpłynęły na moją psychikę. Zaproponowała rehabilitację i to był strzał w dziesiątkę. Polecam z całego serca
Przyznam, że ostatnio szukałam solidnej poradni laktacyjnej, a moja koleżanka poleciła mi, abym skonsultowała się z Gabinety Łucka. W najbliższym czasie zamierzam skontaktować się z nimi, aby uzyskać więcej informacji na temat wizyty.
Ośrodek medyczny wspomaganego rozrodu proponuje adopcję zarodków jako alternatywę dla par, które z różnych przyczyn nie mogą skorzystać z tradycyjnych metod leczenia niepłodności. Ta metoda, szczegółowo przedstawiona na https://www.novum.com.pl/leczenie-niepl ... -zarodkow/ umożliwia realizację marzeń o dziecku poprzez przyjęcie zarodków od dawców. Jest to opcja, która wymaga od par gotowości do przyjęcia i wychowania dziecka, które genetycznie nie jest z nimi spokrewnione.
Wydaje mi się, że tu pomoże dr Barbara Blicharczyk. Moja siostra po porodzie miała problem za problemem... Dopiero dr Blicharczyk dobrze ją zdiagnozowała. To dobry diagnosta, zresztą warto poczytać o niej opinie.