auta poleasingowe
Jak założyć biznes? Jak dociekać swoich prac w miejscu pracy? Radzimy, dyskutujemy.
auta poleasingowe
Post autor: zuśka »
Zamierzam kupić nowe auto, bo niestety moje stare odmówiło posłuszeństwa. Ciężko znaleźć dobry samochód, kolega zaproponował abym skorzystała z oferty Motofinansowania. Jego zdaniem najlepsze auto poleasingowe warszawa znajdę właśnie u nich.
-
Re: auta poleasingowe
Sam również optowałem za nowym samochodem. Z resztą markę i model to już jakiś czas temu miałem w sumie wybrany. Co prawda byłem w kilku salonach samochodowych, ale i tak wróciłem do Porsche Centrum Sopot. Żaden inny samochód nie przebił mojego wyboru. Potwierdza się teza, że pierwszy wybór zawsze najlepszy.
- zimka
Teraz są różne możliwości zakupu samochodu. To już zależy co się komu bardziej opłaca i co najbardziej odpowiada. Z pewnością warto wybrać się do BMW Bawaria Motors, tam każdemu doradzą jak najlepiej z wyborem samochodu. Natomiast marka mówi sama za siebie.
Post autor: dużyM »
Tez ich polecam, ale jeśli chodzi o MINI, mają czasami perełki demonstracyjne na sprzedaż czy wzięte w rozliczeniu, jak ktoś wymieniła auto. Zdecydowanie to są oferty warte rozpatrzenia, bo są z pewnego źródła, sprawdzone. A sama marka bardzo fajna - auta świetnie się prowadzą i zdecydowanie nie są nudne 

Post autor: Kaśśka. »
Z tymi autami poleasingowymi to trzeba uważać. Sama mam firmę i biorę je w leasing. Wszystko załatwia mi salon Dacia. Mam taką umowę z pracownikami, że po dwóch latach mogą sobie te samochody wykupić, jeśli chcą. Wtedy wiadomo, że jeżdżą z głową i dbają. Jednak reszta może nie wyglądać już tak dobrze.
Post autor: fuksś »
W Bawarii mają w ogóle dobre oferty. Poleasingowe chyba też a jeśli nie to na pewno mają auta demo do sprzedania. I czasami ktoś zostawia auto w rozliczeniu i bierze nowe. Mój kumple tak zrobił i wymienił starszą Beemkę na nową, ale mega dokładnie sprawdzali auto przed wzięciem w rozliczeniu.
Post autor: staś »
W samochodzie poleasingowym jak i w każdym innym można uszkodzić sobie oponę. Naprawdę wystarczy tylko chwila nieuwagi i na coś wjedziemy lub do takiej dziury, która uszkodzi oponę i kłopot murowany. Sam znalazłem się w takiej sytuacji. Szybko zorientowałem się, że dalsza jazda jest zbyt ryzykowna więc zjechałem na pobocze i zacząłem szukać wulkanizatora. Na stronie https://wulkanizator.com.pl/wulkanizacja-nowy-sacz/ znalazłem firmę świadczącą usługi mobilne i skorzystałem. Świetne rozwiązanie dla kierowcy.
- makaron
Ja zdecydowałam się zakupić takie auto i jakoś nie miałam specjalnie problemów z tym że jest ono właśnie poleasingowe. Jedyne uszkodzenia jakie były widoczne to te na lakierze, ale tutaj na szczęście sprawdziły się moje kosmetyki samochodowe które mam już jakiś czas u siebie. Auto jeździ, mechanicznie jest ok, także nie mam powodów do narzekania.
Post autor: forewą »
Niby jest okej, niby nie.. to wiele zależy od tego czego oczekujesz od samochodu. Ja proponuje przejechać się do salonu https://centrumwroclaw.pl/vw/ , jestem pewna, że coś Ci podpowiedzą. W końcu mają prawie dziesięcioletnie doświadczenie, to świadczy o ich mocnym profesjonalizmie w zakresie samochodów.
Post autor: Łucja »
W sumie takie auta są bardzo popularne ale odkąd ja tylko pamiętam to bardzo fajną sprawą jest to aby powoli sobie odrestaurowywać klasyczne pojazdy. Jak nawet niedawno czytałam na stronie https://www.msfera.pl/odnawianie-zabytk ... warto.html to faktycznie samo odnawianie klasycznego VW również może przynieść sporo frajdy.
Post autor: Róż2 »
Hej. Jak już jesteśmy w temacie leasingu, to powiem wam, że jest to naprawdę duże ułatwienie dla różnych przedsiębiorców. Z firmą https://www.leason.pl/dla-dostawcow/ leasing nie jest straszny. Polecam wam się do niej zgłosić, ponieważ Pracują tam prawdziwi specjaliści, którzy doskonale znają się na tej materii.
Post autor: Jakubek R. »
w mojej firmie przywiązuję ogromną uwagę do wizerunku. Od pracowników wymagam odpowiedniego, nienagannego wyglądu i kultury osobistej na najwyższym poziomie, ale sam zwracam uwagę także na to, aby biuro czy samochody również były wizytówką firmy. Dlatego nie inwestuję w stare pojazdy. Moja flota to naprawdę nowoczesne samochody, kupione ze sprawdzonego źródła od https://mauto.pl/. Jak dla mnie to genialne rozwiązanie i przygotowane bardzo praktycznie. Znalezienie odpowiedniego pojazdu wcale nie jest trudne. Z czystym sumieniem mogę polecić.
Post autor: DŻASTAA »
W sumie ja się na tym nie znam, ale może wy mi wyjaśnicie, jak to wygląda. Mianowicie interesuje mnie leasing 50 i mam nadzieję, że będzie to dla nas dobrą wskazówką. Dlatego czekam na informacje od Was, jak to wygląda. Nie stosowałam nigdy niczego podobnego i dlatego sprawdzam naprawdę najróżniejsze opcje. Czy coś mi jednak bez problemu poradzicie?
Post autor: Gość »
Pytanie do osób, które mają doświadczenie z leasingiem na firmę – jakie macie teraz obserwacje na rynku? Czy pojawiły się jakieś szczególnie atrakcyjne oferty, albo może są firmy, które naprawdę wyróżniają się obsługą? Szukam czegoś sprawdzonego, więc chętnie poczytam wasze opinie.
Post autor: damian5666 »
Jak szukasz auta na firmę, to może warto sprawdzić ofertę flotową salonu Scandinavia Auto w Lublinie? V60 w leasingu za 1479 zł netto/mies. bez wpłaty własnej brzmi całkiem sensownie. Auto eleganckie, przestronne, a warunki są elastyczne, więc łatwo dopasować do potrzeb firmy. Jak dla mnie, solidna opcja dla biznesu.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Praca
- ↳ Kariera
- ↳ Firma
- ↳ Szkolenia
- ↳ Marketing
- ↳ Finanse
- ↳ Technologie
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakłady pracy
- ↳ Własna działalność