Zimne ognie
Tutaj prowadzimy dyskusje na tematy nie mające związku z pozostałymi działami.
- partizantos
Zimne ognie
Post autor: partizantos »
Sylwester coraz bliżej, trzeba więc zaopatrzyć się w zimne ognie. Nie jestem zwolennikiem fajerwerków, a zimne ognie to jedyna dopuszczalna przeze mnie forma obcowania z pirotechniką i podobnymi produktami. Takie zimne ognie są bezpieczne, dlatego mogą z nich korzystać także dzieci. a Wy jak się będziecie bawić na sylwestra?
- Janka40
Re: Zimne ognie
To prawda, że do sylwestra zostało już niewiele czasu, więc trzeba mieć już jakieś plany. My zastanawiamy się, czy nie pojechać na Sylwestra do Termy Bania - https://www.termabania.pl/wydarzenia/sz ... wsID=40279 Będzie tam organizowana tematyczna impreza w stylu lodu i ognia. To może być naprawdę ciekawe widowisko. Cena za taką imprezę nie jest jakaś wysoka, a widziałam że będzie też zapewnione wypasione menu 

Post autor: lómiternis »
Fajerwerki są znacznie fajniejsze. Wystarczy zamawiać je ze sprawdzonego miejsca. Ja od siebie mogę wam polecić zapoznanie się z ofertą https://www.pol-expance.pl/ Jest to bardzo dobra hurtownia fajerwerków, u której sam się zaopatruję.
terapia psychodynamiczna praktyka oparta na dowodach
terapia psychodynamiczna praktyka oparta na dowodach
Post autor: koleś »
A nie tylko w Sylwestra, czy na zabawach róznego rodzaju, wernisażach, czy dniach jakiegoś miasta takie coś jest wykorzystywane. Można powiedzieć, że także zimne ognie na weselu sią stosowane. I czasami coś takiego może na przykład przygotować dla nas fotograf ślubny albo sala. Warto pytać o to dodatkowe wyposażenie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Praca
- ↳ Kariera
- ↳ Firma
- ↳ Szkolenia
- ↳ Marketing
- ↳ Finanse
- ↳ Technologie
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakłady pracy
- ↳ Własna działalność