Toi toi na budowie
Tutaj prowadzimy dyskusje na tematy nie mające związku z pozostałymi działami.
- mczay
Toi toi na budowie
Skąd w miarę sprawnie mogę wynająć toalety przenośne na budowę? Ile na 12 pracowników to powinno być? Jak ceny? Pierwsza budowa, zawsze mieliśmy zapewniony sanitariat, teraz mamy we własnym zakresie załatwić i wliczyć w koszty usługi.
- fiola
Re: Toi toi na budowie
Najszybciej dostarczają z WC Serwis i to są toalety przenośne do polecenia naprawdę. Zobacz ofertę dokładną na stronie https://wcserwis.pl/produkty/toalety/ . Można zamawiać online także, bez zbędnych formalności, w ciągu dwóch dni roboczych dostarczają. Na budowę wersja standard będzie na pewno ok. Zobaczyć można w szczegółach co posiada, jakiej wielkości itp. Jeśli nie masz limitu to na pewno więcej jak jedną bym wypożyczyła, wtedy można rzadziej ustawić serwis. Z resztą najlepiej się doradzić na infolinii ile takich wc trzeba postawić. W każdym razie ich oferta na pewno najlepsza i plus, że działają na terenie całego kraju. Wszędzie Ci dowiozą.
Post autor: Maruś88888 »
Witam serdecznie, stoje przed zadaniem jakim jest zapewninie odpowiednich warunków sanitranych pracownikom. Zastanawiam się jak do tego podejść. Tutaj znalazłem całkiem szeroki wybór przenośnych toalet: https://toyka.pl/ Znacie jakieś podobne rozwiązania?
Post autor: _ANDRĘW_ »
Akurat takie miejsce jest jak najbardziej potrzebne na każdej budowie. Wiem, że są firmy, które coś takiego wynajmują.
Post autor: FajnyMięciuu »
Zawsze wydawało mi się, że takie sprawy musi załatwić szef budowy albo po prostu dana firma budowlana ma podpisany kontrakt z firmą toitoiów i jak jadą gdzieś na budowę to też podstawiają im taki przenośny wychodek. Tak mi się przynajmniej wydaje...
___
call center lublin
___
call center lublin
Przejdź do
- Forum
- ↳ Praca
- ↳ Kariera
- ↳ Firma
- ↳ Szkolenia
- ↳ Marketing
- ↳ Finanse