Pufy sako w mieszkaniu
Tutaj prowadzimy dyskusje na tematy nie mające związku z pozostałymi działami.
- Kasha
Pufy sako w mieszkaniu
Ostatnio bardzo popularne sały się pufy sako. Miałam okazje siedziec na takiej u mojej znajomej i bardzo mi się podobały. Nadają się do salonu jak i do młodzieżowego pokoju. Widziałam że tutaj italpouf.pl - pufy sako są dostepne. Wy też macie takie dodatki w swoich domach ?
- emila
Re: Pufy sako w mieszkaniu
O jakie fajne te pufy no nawet pasowały by do mojego stylu mieszkania. ja powoli urządzam mieszkanko, może i też takie kupie ale najpierw to ja muszę znaleźć dobrą ssawkę do odkurzacza i nie wiem czy ta pierwsza do parkietu https://www.ceneo.pl/Akcesoria_do_odkur ... :Dyson.htm będzie też dobra do paneli. Co myślicie ?
- sopelek
No takie pufy też są fajne, osobiście spodobały mi się. Ja póki co rozglądam się za fotelami do mieszkania. Owszem jest duży wybór ale im więcej przeglądam ofert to mam mętlik w głowie. Jak na razie spodobały mi się fotele na stronie - krzesła-fotele tylko muszę na spokojnie jeszcze raz przejrzeć wszystkie dostępne modele by dopasować do mojego wnętrza mieszkania.
- wesal
Rzeczywiście ładnie wyglądają. Ja od siebie szukałbym czegoś tutaj http://www.projektowaniewnetrz.krakow.p ... rz-krakow/ . Też mają wyjątkową i szeroką ofertę.
Jak człowiek się kogoś boi, to go nienawidzi, ale nie może przestać o nim myśleć
Przejdź do
- Forum
- ↳ Praca
- ↳ Kariera
- ↳ Firma
- ↳ Szkolenia
- ↳ Marketing
- ↳ Finanse
- ↳ Technologie
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakłady pracy
- ↳ Własna działalność