targi pracy
Każda firma potrzebuje do funkcjonowania dobrego marketingu. Reklama, media społecznościowe, pozycjonowanie.
- paulinabb
targi pracy
Witam, prowadzę firmę projektową (wnętrza) chciałabym stworzyć ciekawą prezentacje na targi pracy, aby przyciągnąć pracowników z talentem. Moje pytanie odnosi się do stoisk targowych i banerów - jaką agencje polecicie, która oferuje duży wybór takich systemów wystawienniczych? Znalazłam w sieci DisplayPlanet producent flag, ale nie wiem czy zamawiać. Polecacie tę firmę?
Re: targi pracy
Post autor: Jumbomasterż »
Zespół profesjonalistów Goxbet (liderów branży kasyn online w Polsce) poszukuje copywritera do pisania pouczających i przydatnych tekstów do artykułów reklamowych i wewnętrznych stron serwisu. Zadaniem testowym będzie napisanie tekstu o automatach Hot Spot - https://goxbetpl.com/gameGroup/hot-spot. Do komunikacji - napisz do sieci LAN.
- Kachna
Moim zdaniem udział w targach branżowych to dla każdej niemalże firmy jeden z najlepszych sposobów na reklamę i promocję Jeśli w najbliższym czasie wybieracie się na takie targi i interesuje Was profesjonalna zabudowa stoisk targowych, to polecam skontaktować się z firmą Versus, która działa w tej branży już od dłuższego czasu Jestem przekonana, że będziecie zadowoleni
Post autor: Wieśka »
Każdy rodzaj targów jest bardzo ważny i sama nasza prezentacja ma również bardzo duże znaczenie. Ja za to jestem zdania, ze bardzo ciekawe modułowe stoiska targowe jest w stanie dla nas przygotować firma https://expotextil.pl/ więc ja na pewno z ich oferty przy najbliższej okazji skorzystam.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Praca
- ↳ Kariera
- ↳ Firma
- ↳ Szkolenia
- ↳ Marketing
- ↳ Finanse
- ↳ Technologie
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakłady pracy
- ↳ Własna działalność