strona internetowa
- landryna
strona internetowa
- Terena
Re: strona internetowa
- kelly
jak podłączyć lampki ledowe
- Latifa77
- taran
- foxi
- dariaa
- karierowicz
Post autor: karierowicz »
- mczay
- Hans Landa
Post autor: Hans Landa »
Post autor: Boryś »
- Malinka
Popatrz na ich ofertę http://xybryzt.pl/tworzenie-stron-www/s ... we-rybnik/ . Trochę siedzę w temacie i według mnie jest ona interesująca. Przede wszystkim mają doświadczenie i wiedzę. Do tego stronami zajmują się kompleksowo - od stworzenia projektu, po jego wdrożenie. Strony, które od nich wychodzą są zoptymalizowane, a to bardzo ważne jeśli chodzi o widoczność w wyszukiwarkach. Także sprawdź u nich.landryna pisze: ↑30 gru 2019, 14:36 Witam poszukuje jakiejs dobrej firmy ktora specjalizuje sie w projektowaniu stron internetowych moze polecicie mi kogos?
Post autor: Oliwień »
Proszę bardzo w odpowiedzi na rak ważkie pytanie ja nie omieszkam polecić kogoś od siebie. O to https://candyweb.pl/ są najlepsi jakich znam. Z reszta nie musisz mi wierzyć wejdzie w realizacje i się przekonajlandryna pisze: ↑30 gru 2019, 14:36 Witam poszukuje jakiejś dobrej firmy która specjalizuje się w projektowaniu stron internetowych może polecicie mi kogoś?
Post autor: Staś92 »
Post autor: Pauliną32 »
Post autor: Januś77 »
Nie znam nikogo dobrego. Nie wiem nawet gdzie szukać takich specjalistów.dariaa pisze: ↑28 kwie 2020, 16:20 A czy ktoś z was może zna dobrego kopirajtera? Szukam kogoś kto może przygotować na mojego bloga ciekawe artykuły sponsorowane oraz zwykłe. Kogoś, kto jest kreatywny i pisze treści bezbłędnie. Jednym słowem kogoś, kto operuje lekkim piórem. Ponoć agencja Contentwriter.pl posiada takich specjalistów? Wiecie coś na ten temat?
________
strony internetowe stargard
Post autor: Józek »
Post autor: wątek »
- duduk
Post autor: Maja221 »
Post autor: Karolina949 »
To zadanie warto zlecić firmie https://zdobywcysieci.pl/strony-internetowe-kutno/. Mają ciekawe spojrzenie na strony internetowe i spełniają nowoczesne standardylandryna pisze: ↑30 gru 2019, 14:36 Witam poszukuje jakiejs dobrej firmy ktora specjalizuje sie w projektowaniu stron internetowych moze polecicie mi kogos?
Post autor: Xavierq »
Post autor: twice »
Mam nadzieję, że to sprawdzony hosting, bo pamiętaj, że sporo osób nie ma czasu na poszukiwania czegoś następnego i w razie potrzeby skorzystają z Twojego polecenia. Byle czego nie wolno promować. Ja z kolei wiem, że jeśli chodzi o teksty na stronę www , to Tekstokracja z Rzeszowa da radę. Piszą świetne teksty, pod poradnik czy opis produktu.mczay pisze: ↑15 cze 2020, 12:24 Jeśli nie wiecie jaki hosting wybrać do strony www to tutaj https://zenbox.pl/hosting-stron-www/ macie dobrą ofertę. Mają pakiety w atrakcyjnych cenach, dodają darmowy certyfikat SSL, do tego nie ma u nich limitu transferu. Polecam zapoznać się z ofertą.
- tadzionorek
Post autor: tadzionorek »
- Sebastian
Strona jest po angielsku, ale ma też wersję polską, zawiera
*sklep z płatnościami w kilku walutach
*bloga
*możliwość konsultacji płatnych i darmowych
*platformę do kursu online
Większość z tych rzeczy nie jest skończona.
Potrzebuję również, żeby został zmieniony układ graficzny a strona uproszczona i odchudzona z treści. Czy jest tu ktoś, kto mógłby się tego podjąć? Dostałem polecenie skorzystania z usług Blackdale https://blackdale.eu/tworzenie-stron-internetowych/ Czy ktoś moze z nimi współpracował? I czy możecie również polecić?
- Forum
- ↳ Praca
- ↳ Kariera
- ↳ Firma
- ↳ Szkolenia
- ↳ Marketing
- ↳ Finanse
- ↳ Technologie
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakłady pracy
- ↳ Własna działalność
- ↳ Polskie prawo i księgowość