Transport i spedycja
Wszystko o Twojej firmie. Jak założyć swój biznes, od czego zacząć, gdzie szukać wskazówek?
- Kilian_71
Transport i spedycja
Z jakimi firmami oferującymi usługi spedycyjne i pokrewne zdecydowaliście się nawiązać współpracę? Podejrzewam, że mieliście niemały problem, żeby wybrać konkretnego partnera biznesowego i ani trochę mnie to nie dziwi, bo dla mnie też to nie było łatwe. Oferty których firm spodobały wam się najbardziej i z kim finalnie współpracujecie? Pochwalcie się 

- Ligia_96
Re: Transport i spedycja
Ja od kilku lat współpracuję z firmą Textra Poland i nie mogę powiedzieć o nich złego słowa. Miałam liczne przygody z różnymi firmami tego typu, ale zawsze się zawodziłam a to na czasie transportu, a to na niedostatecznej dbałości o towar i tak dalej... Z Textra jest zupełnie inaczej, bo dbają o każdy szczegół transakcji. Najlepiej samemu się przekonać 

Re: Transport i spedycja
Post autor: Marko098 »
Od paru ładnych lat jeżdżę dla Silvan Logistics i transport chłodniczy z nimi to pełna profeska i czysta przyjemność pracy, zawsze na czas wszystko dobrze zaplanowane i mili ludzie, mają dużo usług do wyboru. Gwarantują przewożenie i przechowywanie żywności zgodnie z aktualnymi regulacjami prawnymi, a certyfikat Bioekspert poświadcza, że spełniają wszelkie warunki do przewożenia produktów ekologicznych. Specjalizują się w transporcie chłodniczym, a także innych projektach spedycyjnych na terenie całej Polski oraz Europy.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Praca
- ↳ Kariera
- ↳ Firma
- ↳ Szkolenia
- ↳ Marketing
- ↳ Finanse
- ↳ Technologie
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakłady pracy
- ↳ Własna działalność