Szukam urządzenia do liftingu twarzy do gabinetu kosmetycznego
Wszystko o Twojej firmie. Jak założyć swój biznes, od czego zacząć, gdzie szukać wskazówek?
Szukam urządzenia do liftingu twarzy do gabinetu kosmetycznego
Post autor: Łuszka »
Czy ktoś z was, jest właścicielem gabinetu kosmetycznego? Jeśli tak, to czy posiadacie w nim urządzenie do liftingu twarzy? Tak się składa, że szukam takiego urządzenia i chciałam kupić sprawdzony model. Zależy mi na tym, by urządzenie było jak najbardziej wydajne.
Re: Szukam urządzenia do liftingu twarzy do gabinetu kosmetycznego
Post autor: Zośia »
W moim gabinecie mamy Qtera. Osobiście na nim nie pracowałam, ale koleżanki bardzo sobie chwalą, zresztą klientki również. Więcej informacji na temat tego urządzenia, znajdziesz tutaj https://ifapro.pl/qtera-rf/. Myślę, że to jest to, czego szukasz. Mam nadzieje, że chociaż trochę pomogłam.
Post autor: Aleśia »
Również polecam Qtera. Jest to urządzenie, które na pewno powinno pojawić się w Twoim gabinecie, jeśli myślisz o usłudze liftingu twarzy. Ty będziesz zadowolona jako użytkowniczka, a klientki będą zadowolone z efektów zabiegu. Skontaktuj się z dystrybutorem, na pewno przedstawi Ci więcej informacji.
Post autor: Baśia »
Byłam na stronie https://ifapro.pl/qtera-rf/ i faktycznie urządzenie wygląda bardzo obiecująco. Jeszcze muszę tylko namówić wspólniczkę na zakup
Myślę, że nie będzie z tym problemu, bo wiele klientek pyta o zabieg liftingu twarzy. Może uda się w sierpniu taką usługę wprowadzić.

Post autor: Oleśia »
Wszystkim wam mogę napisać, że to urządzanie jest jednym z najlepszym, na jakich pracowałam, a zaznaczam, że pracowałam na bardzo wielu. Nie ma się nad czym zastanawiać. Jeśli urządzenie do liftingu twarzy, to tylko Qtera. Klientki oczywiście również będą zadowolone z rezultatów zabiegu na tym urządzeniu.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Praca
- ↳ Kariera
- ↳ Firma
- ↳ Szkolenia
- ↳ Marketing
- ↳ Finanse
- ↳ Technologie
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakłady pracy
- ↳ Własna działalność