Jaki doradca energetyczny?
Wszystko o Twojej firmie. Jak założyć swój biznes, od czego zacząć, gdzie szukać wskazówek?
- sykstus_78
Re: Jaki doradca energetyczny?
Post autor: sykstus_78 »
Skontaktuj się z elektrum.com.pl. Ja korzystałem z ich usług i dzięki temu udało mi się znacznie zoptymalizować koszty za energię w firmie. Poza tym zajęli się też wszystkimi formalnościami, więc zaoszczędziłem sporo czasu i nerwów 

- Kachna
Jeśli komuś z Was byłoby potrzebne świadectwo energetyczne dla budynku, to polecam zwrócić się do firmy Efektywniej z siedzibą we Wrocławiu. Z jej ofertą w tym zakresie możecie zapoznać się na stronie internetowej https://www.efektywniej.pl/certyfikaty- ... rgetyczne/. Firma ta, jak sami widzicie, na co dzień zajmuje się wystawianiem takich certyfikatów energetycznych.
Post autor: Alicja2024 »
Uczulam, że przy budowie domu konieczne jest posiadanie świadectwa charakterystyki energetycznej. Ja korzystałam z usług firmy www.KlasaBudynku.pl i jestem zadowolona. Szybka realizacja, łatwy i przyjemny kontakt i cena też konkurencyjna. Wszystko odbywało się online i dostałam certyfikat w wersji elektronicznej z podpisem kwalifikowanym.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Praca
- ↳ Kariera
- ↳ Firma
- ↳ Szkolenia
- ↳ Marketing
- ↳ Finanse
- ↳ Technologie
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakłady pracy
- ↳ Własna działalność