home screen opinie
Wszystko o Twojej firmie. Jak założyć swój biznes, od czego zacząć, gdzie szukać wskazówek?
- emel
Re: home screen opinie
Słuchaj, jeśli chodzi o takie akcesoria do telefonów, to zazwyczaj wszystko kupuje w homescreen.pl Tam z pewnością znajdziesz wszystko co potrzebne w tym temacie, od szybek, po etui czy nawet szkło hartowane. Daj znać, czy znalazłaś coś dla siebie.
- fasola
Zgodzę się, że jeśli chodzi o telefon, to należy pamiętać, aby kupić sobie szkło hartowane czy też jakieś etui. Na stronie homescreen znajdziecie spory wybór takich akcesoriów. Myślę, że każdemu przypadnie coś do gustu.
- inek
Dokładnie, obojętnie na jaki telefon byście się nie zdecydowali, to przede wszystkim trzeba zadbać o jego ochronę, kupując odpowiednie etui i szkło hartowane. Właśnie w sklepie homescreen.pl macie ogromny wybór takich akcesoriów do wszelkich modeli znanych marek.
- kocet
No taka szybka ze szkła hartowanego bardzo się przydaje. Na stronie polecanego przez was sklepu homescreen.pl, można kupić szkło na każdy model telefonu. Myślę, że warto byłoby też zamówić etui, bo jednak zabezpiecza ono dodatkowo telefon przed uszkodzeniem czy zarysowaniem.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 12:00 przez kocet, łącznie zmieniany 1 raz.
- kubek
Według mnie, etui na smartfona jest jak najbardziej konieczne. Wydaje mi się, że właśnie na stronie homescreen jest mnóstwo propozycji na różne modele telefonów, więc na pewno uda wam się coś znaleźć. A w razie upadku będzie to ochrona przed wstrząsami.
- linu
To prawda, że gdy kupujecie telefon, to należy pamiętać o kupnie etui. Lepiej mieć jakąś ochronę na telefon, bo wiadomo, że może nam przez przypadek telefon upaść. Na homescreen znajdziecie sklep internetowy, na którym znajduje się mnóstwo etui w przyzwoitych cenach.
- lukka
Ja również polecam, żeby od razu po zakupie telefonu, porozglądać się za etui do niego. Na stronie home screen proponowanej przez moich przedmówców znajdziesz wiele przydatnych akcesoriów, m.in. wytrzymałe szkło hartowane oraz uchwyty czy kable usb.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 12:10 przez lukka, łącznie zmieniany 1 raz.
- milu
Sporo osób kupuje telefony nie myśląc o odpowiednich akcesoriach do niego. Na stronie www.homescreen.pl, tak jak pisali przedmówcy, znajdziecie sklep z akcesoriami do telefonów, które ochronią nasz telefon np. przed upadkiem.
- kisur
Zgodzę się, że warto rzucić okiem na ten sklep Home Screen, jeśli chcemy kupić porządnej jakości akcesoria. Ja nie szukałam etui, a ładowarek i tam również je znalazłam w świetnych cenach.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 12:19 przez kisur, łącznie zmieniany 1 raz.
- nimfok
Wiecie co, gdy kupowałam swoje etui jeszcze nie znałam tego sklepu. Potem kupowałem tutaj dla brata i wszystko było ok. Możemy polecić home screen .
buty zephyr grom z007 opinie
buty zephyr grom z007 opinie
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 12:24 przez nimfok, łącznie zmieniany 1 raz.
- okomo
Nie ukrywam, że z ciekawości zajrzałam na proponowaną przez was stronę home screen i już mam na oku kilka rzeczy Mam zamiar jeszcze zakupić ze dwie ładowarki, bo przy moich niesfornych kotach, kable czasami mają krótką żywotność.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 12:27 przez okomo, łącznie zmieniany 1 raz.
- wiosenka
Oj znam to, moje koty też lubią zaczepiać kable. A na stronie jakiś czas temu zamawiałam etui dla mojego męża i do teraz nie dać na nim śladów użytkowania. Zatem również mogę polecić ten sklep Home screen.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 12:29 przez wiosenka, łącznie zmieniany 1 raz.
- onek
Ja w ich sklepie Home screen kupiłam do swojego Samsunga bardzo przydatne etui, dzięki któremu łatwiej ogląda mi się filmiki na telefonie Polecam takie rozwiązania
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 12:37 przez onek, łącznie zmieniany 1 raz.
- palec
Na pewno nieraz upadł wam telefon, ale dopóki szybka cała to tragedii nie ma. Gorzej jak się potłucze ja właśnie wczoraj upuściłam niechcący telefon i niestety...szybka do wymiany.Kupiłem w tym sklepie home screen i teraz czuję się bezpieczniej.
"
"
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 12:40 przez palec, łącznie zmieniany 1 raz.
- piksol
Ja mogę tylko dodać, że również robiłam tam nieraz zakupy, ponieważ przy moich rozbrykanych dzieciach telefon ląduje na ziemi przynajmniej raz dziennie. Zakupiłam w home screen etui i oczywiście szkło hartowane.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 12:42 przez piksol, łącznie zmieniany 1 raz.
- tomasz
Sklep Home screen nieraz uratował mnie przed wymianą szybki. Dzięki temu, że zamówiłam u nich pod wpływem chwili szkło hartowane, dzisiaj nie płacze nad swoim zepsutym telefonem - a wiem co to znaczy rozbity ekran
- fif
Ja generalnie to jestem lekką niezdarą, więc etui i szkło to była podstawa u mnie. Dobrze, że na stronie sklepu Home Screen często są promocje, więc można coś fajnego dorwać w niezłej cenie.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 12:49 przez fif, łącznie zmieniany 1 raz.
- Altika
Ja znalazłam bardzo fajne etui na https://etuistudio.pl/5355-etui-na-iphone-xs Myślę, że spokojnie możecie poszukać tu czegoś dla siebie, nie tylko jak macie telefon z Apple, ale i także inne modele;)
- kapek
Nie powiem bo takie akcesoria są bardzo przydatne jeśli chodzi o posiadanie telefonu. W końcu dzięki niektórym takim akcesoriom możemy zachować telefon w dobrym stanie. Lecz niekiedy bywa tak, że telefon nam się zawiesi i niezbędne jest zresetowanie takiego telefonu. Mój kolega miał z tym problem, bo miał APPLE iphone 6S dlatego też oddał do serwisu ale tam mu tego nie zrobili. Szukał więc jakieś informacji na ten temat w internecie i tak znalazł tę stronę https://www.hardreset.info/devices/apple/apple-iphone-6s/hardreset-first-method/ i taki reset udało mu się zrobić bez problemu
Przejdź do
- Forum
- ↳ Praca
- ↳ Kariera
- ↳ Firma
- ↳ Szkolenia
- ↳ Marketing
- ↳ Finanse
- ↳ Technologie
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakłady pracy
- ↳ Własna działalność