Witam!
Chciałabym podzielić się z Wami moim problemem, który dotyczy utraty zaufania do pracownika. Ostatnio zdarzyło się coś, co bardzo mnie zmartwiło i zastanawiam się, jak sobie z tym poradzić. Mój współpracownik, któremu bardzo ufałam, okazał się nieuczciwy i zaczął oszukiwać firmę.
Może ktoś z Was miał podobną sytuację i mógłby mi podpowiedzieć, co zrobić? Czy to już kwalifikacja do zwolnienia? Dajcie znać!
brak zaufania do pracownika a zwolnienie
Wszystko o Twojej firmie. Jak założyć swój biznes, od czego zacząć, gdzie szukać wskazówek?
- Ludowit1986
Re: brak zaufania do pracownika a zwolnienie
Post autor: Dworek »
Monitorowanie dostępu do danych osobowych jest równie ważne jak ich ochrona. Wprowadzenie systemów rejestrujących aktywność na serwerach danych pozwala na szybką reakcję w przypadku podejrzeń nieautoryzowanego dostępu. Wskazówki dotyczące odpowiednich systemów monitorowania i ich wdrożenia opisano na stronie https://lokalnyreporter.pl/2024/07/22/j ... acownikow/. Regularne przeglądy i aktualizacje zabezpieczeń są kluczowe dla utrzymania wysokiego poziomu ochrony danych osobowych.
- kasiunia
Re: brak zaufania do pracownika a zwolnienie
W zawodowym życiu często mamy dość trudne sytuacje, z którymi trzeba umieć sobie poradzić.Czasami jest prościej a czasami problem nas przerasta - przynajmniej nam się tak wydaje. Właśnie między innymi z powodu takich trudnych dla nas sytuacji psycholog w biznesie ma pełne ręce roboty. Warto korzystać więc z jego pomocy a będzie nam łatwiej rozwiązać wiele problemów i zachować spokój.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Praca
- ↳ Kariera
- ↳ Firma
- ↳ Szkolenia
- ↳ Marketing
- ↳ Finanse
- ↳ Technologie
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakłady pracy
- ↳ Własna działalność