Kredyt we frankach
Kredyt we frankach
Post autor: Żabka »
Re: Kredyt we frankach
Post autor: Grażyna »
Post autor: wrażenie »
Post autor: uliś »
Post autor: Śnieżka »
- Wiktors
Powiem Ci, że tu to trafiłaś, ja z żoną jak wzięliśmy kredyt we frankach, to nigdy się nie spodziewaliśmy, że stracimy na tym tyle nerwów i zdrowia. Pieniadze to jedno, ale nieprzespane nocy, stany przedzawałowe, stres, ciągły niepokój, to się cały czas nam odbija czkawką.Żabka pisze: ↑13 kwie 2021, 6:00 Niestety, ale wiele osób straciło na kredytach we frankach. Nie tylko pieniądze, ale też zdrowie. Na szczęście dziś jest już możliwość walki o swoje prawa. Dzięki pomocy adwokatów można skutecznie pozbyć się wszelkich problemów związanych z tym zobowiązaniem.
I tak mieliśmy fart bo trafiliśmy na dobrą kancelarię która prowadzi sprawy frankowiczów i reprezentuje przed sądami, więc naprawdę bardzo nam pomogli, w dobrej cenie, bo gdyby nie oni to naprawdę ja bym na zawał wykorkował z tych nerwów.
W ogóle to polecę ich, Lextio, https://lextio.pl/ - oni sie specjalizują w walce z bankami o prawa klientów, siedziba jest w Kielcach, więc jak coś, to uderzajcie śmiało, trochę stresów z głowy mniej.
-
- Katerina25
Post autor: Katerina25 »
Post autor: adaśko »
Post autor: michaś77 »
Post autor: Kryśka33 »
Post autor: Meliska »
Post autor: dawid80 »
Witam,co sądzicie o tym,aby skorzystac z porady prawnej? Jestem osoba zadluzona,ktora ma kredyt we frankach. Pora zacząć dociekać sprawiedliwości. https://www.debica24.eu/wiadomosci/1192 ... rankowicza Jak moze pomoc mi taki prawnik?Meliska pisze: ↑25 paź 2021, 13:27 Ile kredytów we frankach tyle ludzkich dramatów. W życiu nie wzięłabym kredytu walutowego. Przypadkami frankowiczów zajmuję się kancelaria kredytów frankowych https://kieler-milon.pl/ . Zresztą o ile wiem, to zakres ich działania jest na terenie całego kraju. Wszystko dziś można załatwić online. Na początek u nich darmowa konsultacja, z której warto skorzystać.
Post autor: frankowić32 »
Post autor: fania »
Post autor: mamisaa »
- Forum
- ↳ Praca
- ↳ Kariera
- ↳ Firma
- ↳ Szkolenia
- ↳ Marketing