proizol.pl opinie
Innowacje, sprzęt, technologia.
- Cieslawa-65
proizol.pl opinie
Post autor: Cieslawa-65 »
Szukam dobrej firmy, która pomoże mi uporać się z przeciekami wody w kamienicy, gdzieś jest jakaś nieszczelność, ale nikt nie potrafi mi podpowiedzieć gdzie. Znalazłam w internecie ofertę firmy proizol.pl czy to dobra firma? Korzystaliście kiedyś z ich usług? Napiszcie proszę opinie o ich usługach.
- rysia702
Re: proizol.pl opinie
Potwierdzam opinie, że firma proizol.pl jest bardzo skuteczna. W moim mieszkaniu szybko znaleźli przeciek i naprawili usterkę. Na pewno warto się umówić z nimi na wizytę, żeby nie męczyć się z problemem.
- arielka296
Post autor: arielka296 »
O proizol.pl mogę powiedzieć wiele dobrego i na pewno będę ich zawsze polecać. W moim mieszkaniu szybko znaleźli przeciek i go naprawili. Moja opinia może być wyłącznie pozytywna.
- natka848
To, co wyróżnia proizol.pl od innych firm, to profesjonalizm. Bardzo szybko wykryli przeciek w moim mieszkaniu, który od dłuższego czasu uprzykrzał mi życie. Moja opinia o nich jest pozytywna.
- anita794
Gdy u nas w mieszkaniu był problem z przeciekiem, to mój mąż zadzwonił po proizol.pl. Wiele osób ich polecało i ja po jakości wykonanych prac, też ich polecam. Ja i mąż mamy dobre opinie o nich.
- kamelia822
Post autor: kamelia822 »
Zdecydowanie polecam proizol.pl i uważam, że zasługują oni na dobrą opinię. W moim domu sprawnie znaleźli przeciek i się nim zajęli. Jeśli ktoś ma podobny problem, to powinien się do nich zgłosić.
- tina005
Mój tata korzystał z usług proizol.pl i był zadowolony z ich pracy. Z jego opinii wnioskuję, że usługę wykonali dokładnie i wiem, że nie policzyli za to ogromnej sumy. Myślę, że mogę ich polecić.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Praca
- ↳ Kariera
- ↳ Firma
- ↳ Szkolenia
- ↳ Marketing
- ↳ Finanse
- ↳ Technologie
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakłady pracy
- ↳ Własna działalność