Medycyna w stolicy

Tematy związane z pracą, zatrudnieniem, szukaniem ofert.
nando

Medycyna w stolicy

Post autor: nando »

Gdzie w Warszawie najlepiej zrobić badania okresowe do pracy? Najlepiej coś bez czekania tygodniami i w normalnych pieniądzach. Chętnie posłucham waszych rekomendacji bo potrzebuję to zrobić w miarę sprawnie
domapine

Re: Medycyna w stolicy

Post autor: domapine »

Ostatnio robiłam w jednej sieciówce, ale się naczekałam prawie cały dzień… Niby miało być „szybko”, a wyszło jak zawsze – kolejki, papierologia, a jeszcze kazali mi czekać na potwierdzenie, bo „coś im się zawiesiło w systemie”. Myślałam, że załatwię to w godzinę, a skończyło się na tym, że straciłam pół dnia.
agniezka3

Post autor: agniezka3 »

Ja też szukam czegoś konkretnego – najlepiej żeby wszystko było w jednym miejscu, bez biegania po całym mieście, szukania osobno każdej usługi i tracenia czasu na dojazdy. Chciałabym załatwić wszystko od ręki, bez stresu i kombinowania, najlepiej w jednym punkcie, gdzie ktoś mi wszystko ogarnie za jednym razem.
pepsikolka

Post autor: pepsikolka »

Jeśli chodzi o szybkie ogarnięcie formalności medycznych w przychodni – są placówki na Mokotowie, które potrafią wystawić zaświadczenia czy skierowania w jeden dzień – jeśli dobrze trafisz. Warto umówić się z rana i zaplanować wizytę przed południem – wtedy często da się zrobić wszystko od razu. W razie potrzeby mogę sprawdzić konkretne adresy – daj znać, czy chcesz.
nando

Post autor: nando »

Zrób w Medivicie na Rejtana – ja tam ogarniałam wszystko w jedno przedpołudnie. Rejestracja mega pomocna, zero stresu, a lokalizacja idealna (tuż obok tramwaju i metra). I nie zdarli ze mnie jak za zboże.
ODPOWIEDZ