Badania z zakresu medycyny pracy - Warszawa

Tematy związane z pracą, zatrudnieniem, szukaniem ofert.
elka9922

Badania z zakresu medycyny pracy - Warszawa

Post autor: elka9922 »

Potrzebuję wykonać niezbędne badania z zakresu medycyny pracy w Warszawie. Znacie kogoś sprawdzonego? Jakieś przychodnie, gdzie wykonam wszystko od razu i bez kolejek? Zależy mi na czasie.
marti6578

Re: Badania z zakresu medycyny pracy - Warszawa

Post autor: marti6578 »

Z tego, co kojarzę, to żadnego problemu z terminami nie ma w Medivicie. Szybko można wszystko ogarnąć, no i tam na miejscu bardzo dużo badań wykonują, a więc na pewno Cię nigdzie nie odeślą.
Ewela99222

Post autor: Ewela99222 »

Medivita to jest ta na Rejtana 15? Jeśli tak, to właśnie słyszałam, że tak błyskawicznie wszystko ogarniają. A przy badaniach o pracę, to jednak mimo wszystko każdemu zależy na szybkim terminie, bo im szybciej będą badania, tym szybciej można pracę zacząć.
marti6578

Post autor: marti6578 »

Dokładnie to jest to miejsce i ten adres. Także widzę, że więcej osób już ich kojarzy. W takich sprawach faktycznie warto wybierać sprawdzone miejsca, które nie zawodzą.
nandoi

Post autor: nandoi »

Super miejsce, wszystko sprawnie i bez stresu. Byłam na badaniach i wrócę tam na pewno. według mnie to bardzo dobra przychodnia gdzie przede wszystkim szanują swoich pacjentów i nie traktują ich per noga!
ODPOWIEDZ