Czesc,
Z jakiego systemu SAP korzystacie u siebie w firmie?
System SAP
Każda firma potrzebuje do funkcjonowania dobrego marketingu. Reklama, media społecznościowe, pozycjonowanie.
- Monika76
Re: System SAP
Czesc,
Ja korzystam z systemu sap ewm. Jest to bardziej system do zarzadzania magazynem, a ja mam z tym zwiazana swoja dzialalnosc, wiec dla mnie jest to idealne rozwiazanie Polecam popatrzec na ich stronie internetowej, maja wszystkie systemy bardzo fajnie opisane
niska temperatura spalin
Ja korzystam z systemu sap ewm. Jest to bardziej system do zarzadzania magazynem, a ja mam z tym zwiazana swoja dzialalnosc, wiec dla mnie jest to idealne rozwiazanie Polecam popatrzec na ich stronie internetowej, maja wszystkie systemy bardzo fajnie opisane
niska temperatura spalin
- Matylda3
Zarządzanie magazynem bez takich systemów jest na pewno bardzo trudnym zadaniem. Warto zainteresować się takimi rozwiązaniami prowadząc większe firmy. Tu myślę, że także powinna was zainteresować oferta od https://get-a-truck.pl/wynajem-wozkow-widlowych/ W tym miejscu będziecie mogli liczyć na wynajem wózków widłowych. Wiele firm decyduje się na tego typu rozwiązania. Wiadomo, że tu niejeden wózek widłowy może się przydać, a ich zakup będzie bardzo drogą inwestycją. Firma działa na terenie województwa łódzkiego i lubelskiego.
- Merlona
W magazynach rzeczywiście nowoczesne oprogramowanie, system magazynowy, bardzo się przyda. Będziecie musieli też zainteresować się odpowiednim wyposażeniem do każdego magazynu. Bez solidnych regałów magazynowych się nie obejdziecie. Jeżeli będziecie szukać maszyn do magazynów - podnośników, wózków widłowych, to na stronie https://gizo.pl/sprzedaz/podnosniki/podnosniki-osobowe/ znajdziecie szeroką ofertą na tego typu maszyny. Zagwarantują wam serwis i naprawy na miejscu pracy maszyny.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Praca
- ↳ Kariera
- ↳ Firma
- ↳ Szkolenia
- ↳ Marketing
- ↳ Finanse
- ↳ Technologie
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakłady pracy
- ↳ Własna działalność