Inwestowanie - wasze doświadczenia

Jak skutecznie wspinać się po kolejnych szczeblach kariery? Jak dążyć do awansu? W jaki sposób skutecznie rozwijać się zawodowo?
Awatar użytkownika
juliusz-80

Inwestowanie - wasze doświadczenia

Post autor: juliusz-80 »

Cześć, są tu jacyś aktywni inwestorzy? Podzielcie się swoimi doświadczeniami związanymi z pierwszymi działaniami, nauką itp. ;)
Awatar użytkownika
Wolimir1980

Re: Inwestowanie - wasze doświadczenia

Post autor: Wolimir1980 »

Inwestowaniem zainteresowałem się już dawno temu, ale dopiero po kilku latach zdecydowałem się wykonać pierwszy ruch. Nie ukrywam, że bardzo pomógł mi udział w warsztatach https://wiwn.pl/. To takie kompleksowe szkolenie, sporo wiedzy, sprawdzone techniki i masa otwartych ludzi. Teraz konsekwentnie działam na rynku ;)
Awatar użytkownika
Santiago

Post autor: Santiago »

Dopiero zaczynam zdobywanie wiedzy na temat inwestycji, ale najbardziej interesują mnie najnowsze notowania giełdowe . Żeby było to jak najbardziej opłacalene to trzeba trochę się wysilić i sporo nauczyć. To duże wyzwanie, które nie jest łatwe, dlatego najlepiej poradzić się w tej kwestii bardziej doświadczonych inwestorów. Są to moim zdaniem bardzo powszechne i przyszłościowe działania.

natura siberica krem
Awatar użytkownika
garettka

Post autor: garettka »

Ja inwestuję tylko w systemie XTB wydaje mis ię najbezpieczniejszy, posiada przede wszystkim narzedzie stop loss, do tego ochrone przed ujemnym saldem i sporo par zwiazanych z krypto, czy mnóstwo surowców, tak więc bardzo nowoczesny system, do wyboru do koloru.
Awatar użytkownika
orton50

Post autor: orton50 »

Przede wszystkim trzeba wiedzieć w co można i w co należy inwestować. To wcale nie jest tak prosta i oczywista sprawa, stąd też dobrze jest zadbać o wszystkie możliwości w tym temacie i znaleźć osobę, która pomoże nam przejść przez te wszystkie trudne sytuacje. Polecam zajrzeć na stronę https://dorabianie.online/ gdzie znajdziesz wiele konkretnych szczegółów i informacji.
ODPOWIEDZ